Caçador caçat de nou

març 27th, 2008 by Tempesta48
  • catalan
  • spanish

S’ha caçat al mateix caçador que es mou pel Baix Llobregat però aquest cop en un nou amagatall. En vermell teniu assenyalat l’ull que tot ho veu.

Caçador caçat de nou


Ubicació del caçador

Després de caçar al cap de família (punt verd), s’han interceptat tres cadells més repartits al costat sentit Barcelona de la C-31 (al tram comprès entre els dos punts vermells). Aquests cadells s’amagaven dins la famosa caixa portàtil fluorescent etiquetada com a RADAR. En total, s’han trobat 3 cadells i la mare, que sumats al depredador fixe marcat amb un punt blau, sumen un total de 5 caçadors.

Mapa de la zona

Que em diguin ara que tants radars compresos en un tram on gairebé tot és recta no estan posats per recaptar diners. Si es vol avisar al conductor d’un punt negre, em sembla perfecte que avisin del radar perquè així s’aconseguirà que el conductor freni però per què doncs tanta insistència en fer servir radars mòbils? Per què el radar mòbil està situat abans que qualsevol altre dels radars assenyalats? No hauria de ser al revés i situar el radar mòbil després de tots els fixos per així enxampar i castigar als conductors que fan cas omís dels avisos de radar i per tant d’un punt negre a la carretera?

En fi, moltes preguntes que segur no obtindran resposta…


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response