Actualitzats els afegits dels motors de cerca de l’Enciclopèdia catalana

abril 2nd, 2008 by Tempesta48
  • catalan
  • english
  • spanishQuan vaig publicar els nous afegits dels motors de cerca de l’Enciclopèdia catalana, sabia que em mancava adaptar-los per a que funcionessin amb l’Internet Explorer 7. Jo personalment no el faig servir més que a la feina perquè a casa no utilitzo Windows però aquí teniu una captura de la barra de cerca de l’IE7. Podeu fer servir els afegits dels motors de cerca directament des de la pàgina principal del meu Bloc o afegir-los a la vostra barra de cerca.

Captura de pantalla amb els motors de cerca


Avui doncs, he actualitzat els dos afegits dels motors de cerca pel diccionari i l’enciclopèdia que ja havia publicat en aquest article i també he fet un de nou per a l’Encyclopaedia de l’Enciclopèdia catalana (ens permet cercar a l’Enciclopèdia catalana en anglès). Aquí els teniu:

Motor de cerca per al diccionari de l’Enciclopèdia catalana (FF2 i IE7)

Motor de cerca per a l’Enciclopèdia catalana (FF2 i IE7)

Motor de cerca per a l’Encyclopaedia de l’Enciclopèdia catalana (FF2 i IE7)

Ara per ara la darrera versió només és segur que es publiqui al meu Bloc però estic mirant de fer-ho automàticament per a la vostra comoditat.


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response