Haixix blaugrana

desembre 15th, 2008 by Tempesta48
  • catalan

Les incautacions de droga al Principat no acostumen a ser notícia: diàriament les forces de seguretat localitzen quilos i quilos de drogues de tot tipus que entren a Catalunya per terra, mar i aire. Amb tot, una de les operacions de la setmana passada si que mereix la nostra atenció. Va ser a Cerdanyola, on els Mossos van requisar 426 quilos d’haixix, detenint a sis narcotraficants. La droga procedia del Marroc i era distribuïda a tota la península i a alguns països d’Europa, i la curiositat cal trobar-la a la presentació dels paquets d’haixix.

Els paquets en qüestió duien l’escut blaugrana imprès, així com la inscripció ‘Visca el Barça’. Desconeixem si els encarregats d’aquesta operació de màrqueting van pagar els corresponents drets d’explotació al FC Barcelona, però en tot cas cal reconèixer que amb aquesta inscripció la marca Barça esdevé total: després dels perfums, els rellotges, les tovalloles o les cuberteries ha arribat l’hora de conquerir el món de les drogues.
Haixix blaugrana

Notícia original de Directe!cat.


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response