La desaparició de Palestina

desembre 31st, 2008 by Tempesta48
  • catalan

Palestina ha estat i serà sempre una terra d’acollida. Una terra d’acollida de diferentes religions que sempre han conviscut en pau. Però les ambicions dels sionistes a tenir un estat propi els va portar a aconseguir, l’any 1948, la creació de l’estat d’Israel a base d’atacs terroristes, recolzada amb la immigració de jueus provinents d’altres parts del món i en cap cas descendents dels jueus palestins.

L’ONU va decidir aquell any partir Palestina. Una part només per als jueus (55% del territori per a un 35% de la població) i la resta per a la resta de religions que hi conviuen (45% del territori per a un 66% de la població). La primera imatge correspon a la Palestina fins a l’any 1948, on es poden veure els territoris conquerits per les mil·lícies paramilitars sionistes des de principis del segle XX.

En la segona imatge es pot veure la repartició proposada per l’ONU. En tots els territoris hi havia una continuitat que n’assegurava la seva viabilitat, tot i que era evident que la repartició afavoria als jueus ja que controlaven un territori que era el doble que la seva representació. Però els sionistes no hi estaven d’acord i des de llavors han intentat col·lonitzar la totalitat de Palestina, passant per alt totes les resolucions de l’ONU, incloent la que n’assegurava la seva existència com a Estat.

Fins a l’any 1967 Israel s’annexionava una gran part del territori palestí i també, posteriorment, va ocupar terres d’altres països veïns com Síria o el Líban. Veieu la imatge número 3. A partir de llavors, Palestina quedava reduïda a dos territoris separats entre sí, la qual cosa feia inviable la seva existència com a Estat.

No contents amb això però, els sionistes van continuar ocupant territoris palestins a base d’expropiacions i terrorisme. En el seu lloc, s’instal·len els col·lons, que com el seu propi nom indica, són col·lonitzadors d’una terra que no els pertany. Vegeu la imatge número 4 que correspon a l’any 2000.

Col·lonització d’Israel

Aquest és un brevíssim resum i simplificant al màxim el que ha anat succeint a Palestina des de principis del segle XX però que em serveix per llençar unes quantes preguntes que qualsevol persona pot respondre, sigui o no coneixedora de la realitat Palestina.

1) Quin dret tenen els col·lons sionistes a viure en pau en uns terrenys que no els pertanyen?

2) Quin dret té l’Estat d’Israel a defensar doncs aquests territoris tot atacant al que encara queda de Palestina?

Per a una millor i més profunda explicació del sionisme, us recomano que visiteu: http://ca.wikipedia.org/wiki/Sionisme

Per altra banda, la bandera d’Israel (que no penso reproduir aquí perquè em causa rebuig i menyspreu) també amaga una obscura ambició del sionisme. És gran l’interés que demostren els sionistes en desmentir el que per a molts és una realitat innegable. I és que les dues franges de la bandera d’Israel representen el Nil i l’Èufrates i per tant, tot el que queda entre aquestes dues fronteres, és territori jueu, representat per l’estrella de David. Està clar doncs, que els sionistes no pararan fins a aconseguir el seu objectiu.

3) Quin dret té una religió a conquerir territoris basant-se solsament en criteris ètnics i racials? No és això doncs una altra forma de racisme?

Queda clar doncs, que aquest no és un conflicte entre musulmans i jueus sinó entre sionistes i la resta del món, incloent-hi laics, musulmans, jueus, cristians…

Espero que ara, quan veieu les notícies i llegiu els diaris, pogueu llegir entre línies i saber el que realment està succeint a Palestina. Les mentides es poden repetir mil vegades però la raó sempre acaba imposant-se.

Palestina, el nostre dia arribarà. Resistència!


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response