El Likud – admet el fracàs de l’agressió militar sionista a Gaza

gener 20th, 2009 by Tempesta48
  • catalan
  • english
  • spanish

danyscollaterals

El legislador sionista del Likud Yisrael Katz, va admetre el fracàs de l’agressió militar sionista a la Franja de Gaza, afirmant que l’entitat sionista no va arribar als seus objectius a la guerra i que donés lloc a centenars de morts en les files de les seves tropes.

Katz va afirmar que la operació militar a Gaza no va tenir èxit, després que el premier sionista Ehud Olmert va anunciar una treva unilateral, assenyalant que l’entitat sionista ni va eliminar a les forces de les faccions de la Resistència Palestina, ni va arribar a un acord per posar fi als subministraments d’armes a Gaza o d’assolir la llibertat del soldat sionista Gilad Shalit (capturat per Hamas en territori palestí).

L’Observador, un dels diaris de major venda al Regne Unit, va dir que la guerra a Gaza va infligir una derrota moral a l’entitat sionista.

El diari va considerar que el concepte que diu, que els problemes de seguretat poden ser resolts per l’ús unilateral de la força, és solament un engany que domina la mentalitat dels políics sionistes.

Va afegir que aquesta forma de pensar, no té en compte el fet que una guerra total en la densitat poblacional de Gaza contra la Resistència Palestina, seria essencialment un atac contra la població civil de Gaza.

El diari va assenyalar, que l’entitat sionista insisteix a dir que estava en condicions de limitar la capacitat de llançament de coets de la Resistència Palestina, però el diari va recordar que l’objectiu aparent de la guerra de l’entitat sionista, era destruir aquesta capacitat per complet.

La veritat no obstant això als ulls de la premsa, és que la popularitat de la Resistència Palestina ha augmentat a causa de la brutalitat de l’agressió militar sionista a Gaza.

Per la seva banda, el Dr. Abdelsattar Qassem, professor de ciències polítiques a la Universitat Nacional de Najah a Nabulus, va dir que la lluita a Gaza es va resoldre  a favor de la Resistència Palestina en quant a la seva constància després de 22 dies de l’agressió sionista.

El Dr. Qassem va fer èmfasi en que la popularitat de la Resistència Palestina encapçalada pel moviment de Resistència Islàmic “Hamas”, es va duplicar entre el Poble Palestí i a l’àmbit àrab i islàmic i va guanyar un nou impuls a costa de l’Autoritat Palestina a Ramallah.

El professor va afegir, que l’entitat sionista havia fracassat perquè no va poder trencar la Resistència Palestina i tampoc va poder assolir cap dels seus objectius declarats, com canviar la situació de la Franja, envaint ciutats de Gaza per posteriorment retornar-la a l’Autoritat Palestina (Abbas).

Va subratllar, que l’entitat sionista és conscient ara, que l’assoliment de la victòria militar ha fracassat, perquè ja havia estat derrotada per la Resistència Libanesa i ara això, és el major fracàs al no poder envair Gaza a pesar del fet que es tracta d’un petit tram de terra en estat de setge des de fa anys, encara que la capacitat de defensa de la Resistència Palestina a la Franja de Gaza, no és com la que posseïx la Resistència Libanesa.


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response