Instal·lació d’un extintor en un Opel Astra GTC

març 17th, 2009 by Tempesta48
  • catalan
  • spanish

Feia temps que duia un extintor al maleter del meu cotxe i finalment he trobat un lloc adequat per deixar-lo instal·lat. Al maleter porto una funda de plàstic que em va molt bé per no embrutar-lo en excés quan porto el gos o el carrego de coses. Així doncs, he aprofitat un sortint a la banda esquerra del maleter per recolzar la peça que subjecta l’extintor. He de dir que no les tenia totes l’hora d’instal·lar-lo allà perquè no pensava que aguantés el pes de l’extintor (2 kgs.). Ara el porto ja des de fa varies setmanes i per ara resisteix.

Per collar el suport a la paret del maleter, vaig fer servir 3 cargols de fusta i amb això n’hi ha hagut prou. Veieu la imatge.

Extintor instal·lat al maleter d'un Opel Astra GTC

Abans de collar-lo definitivament, vaig passar per darrere les dues cintes que posteriorment subjectaran l’extintor i aquí us deixo una altra foto.

Extintor instal·lat al maleter d'un Opel Astra GTC

Per últim, aquí teniu el resultat final. No el trec quan porto el gos al maleter ja que no molesta ni ocupa massa espai. Allà el tinc accessible des del maleter o des de l’interior, en el cas de no poder obrir el maleter des de fora.

extintor instal·lat al maleter d'un Opel Astra GTC


2 Responses to this post

  1. JAVI

    TEMPESTA ME GUSTARIA PODERME PONER EN CONTACTO CONTIGO YA QUE ESTOI MUY INTERESADO EN CAMBIAR LOS LEDS DEL PANEL INTERIOR (VELOCIMETRO, LUCES DEL VOLANTE..) DE MI OPEL ASTRA GTC.

  2. Buenas Javi!

    Ahora mismo te envío un correo-e.

    Un saludo!

Leave a Response