Novetats al Bloc

març 26th, 2009 by Tempesta48
  • catalan
  • english
  • spanish

Darrerament he rebut nou material. Entre d’altres, nous productes d’il·luminació així com uns nous sensors d’aparcament per ultrasons. Poc a poc aniré afegint aquests nous productes al menú de la dreta del meu Bloc.

Nogensmenys, els trobareu també a la meva nova tenda virtual. D’aquesta manera, espero fer-vos la vida més fàcil quan vulgueu demanar-me algun dels meus productes. Els preus són els mateixos que als fòrums als quals participo però les despeses d’enviament són generalment inferiors. Els preus són també inferiors als que tinc per eBay, pel que us recomano comprar-los fent servir la nova tenda virtual. Ara per ara encara li falten alguns productes i acabar-la de configurar però ja és plenament operativa. Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu, eh!

Aquesta és l’adreça web: http://www.tempestatuning.net


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response