Canviar el dia i l’hora amb opcom

setembre 2nd, 2009 by Tempesta48
 • catalan
 • spanish

Molta gent troba a faltar la forma de canviar l’hora i el dia un cop han tret la ràdio de sèrie, ja que els hi falta el botó “Settings”. Amb opcom, es pot fer això mateix sense necessitat de tenir la ràdio de sèrie.

Per fer-ho, heu d’obrir opcom, escollir el vostre model, entrar a “Infotainment System->DIS (INFO DISPLAY TID BID GID CID)” i prémer “Programming”.

web_hora1

Premeu “Set Time and Date” i ja podeu canviar el dia i l’hora.

web_hoja2

Quan ho hàgiu fet, tan sols cal prémer “Programming” de nou per desar la nova configuració.

web_hoja3

Això és tot. Properament aniré posant més coses que es poden fer amb opcom.


9 Responses to this post

 1. Edu

  Hola Tesmpesta,
  He estat llegint tant al clubastrah com per aquí, noticies referents al opcom.
  Tinc un Opel Astra 1.7 cdti 100cv de 2004, al darrere no tinc finestres automatiques, son manuals, la opcio de pujar les de davan amb el comandament seria viable. Tambe he vist que es poden tancar les portes a certa velocitat. A part d’aixo tenin la pantalla de 3 ralles, clima no digital i tacometre bastant basic, podria toquetejar alguna coseta mes??
  Gràcies!

 2. Bones Edu!

  Tinc entès que si tens finestres manuals darrere no pots activar l’opció de tancar les finestres amb el comandament.

  Hi ha un brico al fòrum del Club Astra H on explica com activar el tancament de les portes. Si el teu és un model del 2004 sí que ho podràs activar. No recordo si al mateix manual explicava com activar el tema de les finestres, crec que sí.

  A més a més podràs fer moltes altres coses. Pots activar o desactivar el check-control, llums de dia i activar qualsevol cosa que instal·lis. Per exemple un clima digital, canvi de pantalla, ràdio, velocitat de creuer, etc.

  Ja intentaré anar pujant més bricos ja que no tan sols pots modificar coses sinó també veure els errors que et dóna el cotxe, veure dades en viu, etc. A cada versió van treient noves funcions i pensa que el nostre model és molt actual. Encara ara estan treient opcions noves per als Astra G.

  Salut company!

 3. ecostag

  La opción de cerrar las ventanas con el mando si que se puede poner con ventanas traseras manuales. Yo lo he hecho en un essentia 1.4 del 2006 con rec. Yo creo que si tienes rec se podrá.
  Yo también había leído que no se podía en clubastrah. Lo pedían en el conce y les habían dicho que no se podía por no tener elevalunas en las puertas traseras, pero me da que es una mentira más de las que te dicen el conce para no ponerte algo que tienes.

 4. Garfiel

  Hola Tempesta48
  Gràcies per aquest tutorial. Espero que segueixis fent més tutorials sobre l’op-com.
  Gràcies

 5. Garfiel, tingues per segur que aniré penjant més manuals a mesura tingui temps per fer-los 🙂

  Gracias ecostag, lo tendré en cuenta si algún día hago un manual sobre esa opción. Es que yo al tener un GTC no lo podía probar.

  Salut!

 6. Pablo

  Hola tempestad soy pablito1786 del foro de clubastra y me gustaría saber si tienes algún opcom y precio k seria el cd el manual y el cable??? Un saludo y gracias por la atención( soy de Galicia)

 7. Buenas Pablo!

  Pues quizá me sobre alguno de la compra conjunta pero si es así lo diré por el hilo de la compra conjunta. En nuestro caso no viene el CD pero da igual porque con el cable y el opcom basta.

  Un saludo!

 8. Mk

  Hola Tempesta, he llegit varis post sobre el astra tant aqui com al clubastrah i em preguntava si em podries fer una petita llista del que es pot fer amb el opcom en plan de millores del cotxe com el tema de que es tangui a certa velocitat…
  Gracies

 9. Bones MK, doncs depen de quines centraletes tingui el cotxe però més o menys, pots activar el tancament de portes, pujar les finestres amb el comandament a distància, activar les llums curtes com a llums diurnes, activar les llums de fre de seguretat (parpadegen quan frenes fort), etc. A part d’això, pots veure els errors que tingui el cotxe, veure dades en viu, programar ràdios, pantalles, etc. i també activar coses que puguis instal·lar-te tu com la velocitat de creuer, llums de xenó, navegador, mans lliures…

  Salut!

Leave a Response