Tintat dels fars posteriors

maig 22nd, 2010 by Tempesta48
  • catalan
  • spanish

Feia temps que portava uns fars al darrere efecte gel, perquè m’agradaven més que els de sèrie, tot i que sempre els havia volgut de leds i negres. De leds encara no n’hi ha però pel color ja he trobat una solució, i crec que legal també.

He tintat els fars posteriors amb aquest producte i un altre però no tinc fotos:

I després els he protegit amb aquesta laca acrílica:

Primer els vaig tintar i lacar sense polir. El resultat va ser negatiu però crec que perquè vaig posar massa pintura i massa laca. Si ho hagués fet bé, el resultat hagués estat similar a aquest, amb els fars brillants i més foscos. No està malament la veritat.

Llavors vaig decidir polir els fars per treure la laca i la pintura i de pas, provar a pintar-los polits, perquè ho havia llegit per internet. Algú em pot dir si val la pena posar imprimació per a plàstics a més a més de polir-los o com va el tema?

Aquí ja amb la pintura acabada, esperant que se sequi per aplicar la laca.

La laca era acrílica, al igual que la pintura. No sé si és la millor opció o no, però a mi m’ha quedat prou bé. Després he trobat unes laques per a pintura mat, però no sé com cambiaria el resultat, perquè com veureu a continuació, a mi ja m’han quedat mat. Aquí els podeu veure ja amb la laca aplicada i assecant-se.

Aquí un cop ja mig instal·lats. Dic “mig” instal·lats perquè si us hi fixeu, no estan ben centrats els fars. Però tampoc els vaig perdre pel camí… per sort jejeje

Aquí els podeu veure amb les llums de posició enceses i el contrast amb la llum d’antiboira.

Si teniu qualsevol comentari sobre la seva legalitat, el podeu fer aquí:

http://tempesta.catalanopalestina.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=10


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response