Opel Manta GT/E

febrer 24th, 2011 by Tempesta48
  • catalan
  • spanish

El títol pot ser senzill, però ho diu tot 🙂 Ahir dimarts vaig anar d’excursió a Asturies a recollir el que seria el meu “nou” Opel Manta GT/E. Amb ell vaig tornar per carretera fins a casa, uns 1000km el primer dia, no està pas malament, oi? 😉

Aquí teniu unes quantes fotos que li he fet avui.

Ara cal reparar-li algunes cosetes que té que no funcionen o que funcionen malament i així poc a poc anar-lo enllestint… enllestint per fer drift, que és la meva finalitat. Per comenzar, li treuré les enganxines del vidre posterior i Tempesta Tuning hi ficarà mà en el tema de la il·luminació, tant interior com exterior. A l’exterior s’han de canviar les H4 ja que no il·luminen gaire i a l’interior canviaré tant les llums de lectura com les del tacòmetre, botons, etc. Això, per anar començant…

Espero que us agradi!


3 Responses to this post

  1. Moy

    si necesites alguna cosa o vols un cop de ma o al que sigui ya saps!!un truc al moy

  2. Gràcies company!

  1. 1

Leave a Response