Nou caçador caçat a Sant Pere de Ribes

setembre 6th, 2012 by Tempesta48
  • catalan
  • spanish

Dies enrere ja havia vist aquest mateix cotxe camuflat i ves per on, poc després me’l trobo aparcat en una recta, sense trànsit i això em va fer sospitar. I vaig fer ben fet, ja que just darrere, s’amagava un caçador esperant a la seva presa… alguna presa capaç de correr en un tram plagat de passos elevats. Però no és un punt negre no, sinó una recta, en baixada i sense gaire trànsit.

El punt exacte era la Rambla del Garraf (C-246a) amb el carrer del Berguedà, però també acostumen a posar-se en sentit contrari. Si veieu unes motos de la policia local per aquella zona, és que just abans o després hi trobareu aquest cotxe, un Ford Fusion gris amb matrícula 9828CLL.

Que aprofiti! 🙂


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response