Restauració del dipòsit de combustible Opel Monza

setembre 9th, 2012 by Tempesta48

Preparat ja per passar la ITV, el Monza va decidir fer vaga i deixar d’arrencar. Vaig començar repassant tota la instal·lació elèctrica, bateria, cablejat, etc. però res. Com que al donar contacte no marcava benzina, vaig posar uns 10 litres més al dipòsit sense èxit. El següent va ser verificar la bomba de combustible que havia posat nova. I aquí estava el problema, havia mort. Com que no era normal que deixés de funcionar sent nova i veient que el cotxe no té un filtre extern entre el dipòsit de combustible i la bomba, vaig decidir desmontar el dipòsit i veure que hi passava.

Per desmontar el dipòsit vaig haver de treure els 2 suports que es subjecten per 4 cargols. Fent una mica de joc per desencaixar la boca del dipòsit de la carroceria, finalment el vaig poder treure. Aquest era el seu estat.

El primer que vaig fer va ser treure tota la porqueria i òxid de la part exterior del dipòsit. Per a això, vaig fer servir un producte antiòxid, aplicant-lo amb una brotxa i posteriorment aclarint-lo amb aigua. Així vàries vegades fins que el resultat va ser aquest.

Un cop net, ho vaig pintat tot amb una pintura antiòxid també.

El següent va ser posar-me amb l’aforador. Primer vaig demanar una nova junta amb referència 1254282 (2€) i un nou filtre amb referència 0802724 (8€). Aquest filtre no s’havia canviat mai, pel que podria ser part del problema de que li arribessin impureses a la bomba de combustible. Com que l’aforador no marcava bé el nivell, vaig obrir-lo com veureu a continuació.

Després de fer unes proves amb el tester, vaig comprovar que no feia bon contacte quan pujava el nivell. Per solucionar-ho, vaig soldar un cable entre el connector de l’aforador i el mecanisme que fa contacte amb el circuit imprès, que és el que fa de resistor.

Un cop fet això, l’aforador ja mesurava bé. El vaig tancar i vaig comprovar que el cable no interferís en el lliure moviment del mecanisme.

El següent pas va ser substituir tots els tubs ja que la majoria havien perdut la seva flexibilitat i a la mínima es trencaven. Vaig necessitar diversos metres de tub de 4,5mm, 5mm i 12mm de diàmetre. Aquest és el resultat final abans de tornar a montar el dipòsit al Monza.

Nota: Em sembla que alguna cosa he montat malament en relació als tubs del dipòsit però com hi ha molt poca informació, és molt difícil trobar indicacions correctes. Si algú té alguna foto d’un dipòsit original o algun manual sobre l’Opel Monza on pugui veure com van, li agrairia que m’ho fes saber. Segons sembla, se’m crea una diferència de pressió dintre del dipòsit i suposo que és per la vàlvula d’un únic sentit que es veu a la foto. Jo l’he montada deixant passar l’aire de baix a dalt, tal i com està a la foto.

Salut!


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response