Com alliberar un Samsung Galaxy ACE (GT-S5830)

gener 19th, 2013 by Tempesta48
  • catalan
  • spanish

Aquest article és més un recordatori per a mi mateix, ja que m’estic quedant sense memòria lliure per a tanta informació. Com que no és una cosa que hagi de fer a diari, segur que se m’oblida per a la propera vegada XD

Seguint les instruccions d’un manual a xda-developers, vaig aconseguir alliberar el meu Samsung Galaxy ACE (GT-S5830). Primer cal assegurar-se accés com a administrador al dispositiu. Jo això ja ho tenia fet ja que dies enrere ja havia instal·lat Stocklite V8 al mòbil. Però ara, a l’instal·lar la targeta SIM de la nova companyia, em sortia un missatge només engegar el mòbil, demanant-me un codi de desbloqueig per poder accedir a la xarxa. Podia fer servir el mòbil, però no podia navegar. Sí podia fer trucades si no recordo malament.

Bé, doncs primer vaig haver de connectar el mòbil a l’ordinador mitjançant el cable USB i des de la línia de comandes, accedir-hi mitjançant ADB, que ve amb l’Android SDK que ja tenia instal·lat prèviament. La qüestió era accedir al mòbil per copiar un fitxer, dins el qual es trobava el codi de desbloqueig. Per a fer això, vaig emprar les comandes següents:

$ adb shell
# su
# cat /dev/block/blm5>/sdcard/bml5.img
# exit
# exit

comandesADB

A continuació vaig provar de fer “./adb pull /sdcard/blm5.img” però em va dir que no existia el fitxer. Llavors vaig montar la targeta SD i vaig copiar manualment el fitxer al meu disc dur local.

Cal obrir el fitxer blm5.img amb un editor hexadecimal (en aquest cas Bless) i cercar la cadena:

FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF 30 30 30 30 30 30 30 30

El nostre codi és un número de 8 dígits. Si no el trobeu, cal continuar cercant aquesta cadena fins que el trobem. En el meu cas, el codi era 38585275.

Bless

Doncs ja el tenim. Reiniciem el mòbil per a que ens el torni a demanar, l’introduim i voilà, ja tenim el mòbil alliberat.

Salut!


0 Responses to this post

  1. No Comments

Leave a Response