Sensors d’aparcament electromagnètics

  • catalan
  • english
  • spanish

Tant si heu arribat aquí després d’haver llegit un d’aquests articles (com instal·lar un sensor d’aparcament electromagnètic en un Opel Astra GTC o com instal·lar un sensor d’aparcament electromagnètic en un Fiat Grande Punto) com si veniu d’un cercador, aquí teniu informació del sensor que jo mateix porto muntat al cotxe i que tants bons resultats està donant.

caixa on s’envia el sensor d’aparcament electromagnètic QZ-EPS01 interior de la caixa on s’envia el sensor d’aparcament electromagnètic QZ-EPS01

El sistema sensor d’aparcament electromagnètic consta d’una unitat de control, un sensor en forma de tira d’alumini i una unitat d’alerta sonora.

components del sensor d’aparcament electromagnètic

Queda completament amagat ja que el sensor s’enganxa per la part interior del para-xocs. La instal·lació no canvia en res l’aparença del para-xocs mentres ofereix una protecció total a la part de darrera del vehicle sense zones mortes.

esquema del funcionament del sensor

El sistema s’activa automàticament quan s’engrana la marxa enrere i es genera un camp electromagnètic al voltant del para-xocs. Quan un obstacle entre dins aquest camp, el camp pateix una pertorbació que varia segons la distància a la qual es troba l’obstacle. La pertorbació es detecta a una distància d’uns 80 centímetres del para-xocs i es transforma en un senyal acústic que incrementa la freqüència a mesura que l’obstacle s’apropa.

Si voleu comprar un sensor com aquest, contacteu amb mi.